Remy Bouw is specialist in glasmontage en glaszetten

Remy Bouw levert en plaatst glas voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en lokale overheden in Amsterdam en omstreken. U heeft de keuze uit verschillende soorten glas. Denk onder andere aan:

  • Draadglas
  • Isolatieglas
  • Gelaagd glas
  • Kunststof glas
  • Veiligheidsglas
  • Geluidswerend glas

Remy Bouw plaatst glas in onder andere ramen, kozijnen, deuren, balustrades, borstweringen, vloeren en werkbladen.

Remy Sardjoe plaatst glas in onder andere ramen, kozijnen, deuren, balustrades, borstweringen, vloeren en werkbladen. Remy Bouw beschikt over het GBO glascertificaat. GBO staat voor een kwalitatieve werkwijze, waarbij glas op een veilige en verantwoorde manier wordt geplaatst en gezet. Omdat er conform de Nen normen wordt gewerkt, blijven de faalkosten laag, waardoor de kosten beperkt blijven en de plaatsing snel wordt uitgevoerd.

Veilig hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het belangrijkste onderdeel van uw ramen en deuren is het hang- en sluitwerk. Het zorgt ervoor dat de ramen en deuren open kunnen, maar tegelijkertijd ook dat deze deugdelijk en veilig afgesloten kunnen worden.

Het hang- en sluitwerk moet in staat zijn om inbrekers buiten te houden. Hiervoor is de certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) opgezet. Dit is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

Remy Bouw heeft de opleiding preventieadviseur behaald en beschikt ook over PKVW. 

 

sluitwerk

Remy Bouw Amsterdam